Gratis verzending vanaf € 75,-

Afneembare fietstas

Bekijk in de webshop

Wil je soms wat extra bagage meenemen op de fiets, maar is dit niet altijd nodig, dan is een afneembare fietstas ideaal. Je kunt deze fietstassen ook eenvoudig verwijderen als je ze niet nodig hebt. Zo zitten ze dan ook niet in de weg. Een afneembare fietstas is eenvoudig online te bestellen bij Van den Berg Markthandel. Zo heb je altijd een fijne fietsrit naar je werk, naar de supermarkt of tijdens je vakantie.

✓ Gratis verzending vanaf €75,-

✓ 30 dagen retourrecht

✓ Te koop online of op de markt

Kies het model afneembare fietstas dat het best bij je past

In ons grote assortiment vind je veel verschillende artikelen om je fiets zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kun je kiezen uit veel verschillende modellen fietstassen:

newlooxs-dubbelle-fietstas
newlooxs-enkele-fietstas
  • Kindertassen
  • Dubbele tassen
  • Enkele tassen
  • Stuurtassen
  • Zadeltassen

Waar wil jij je fietstas voor gebruiken? Voor iedere situatie hebben wij de juiste fietstas. Want als je naar je werk fietst, heb je niet zo’n grote fietstas nodig als wanneer je boodschappen doet op de fiets. Hou je van fietsvakanties? Ook dan is het belangrijk dat je kiest voor fietstassen waarin je al je reisbagage kwijt kunt. Heb je veel bagage? Dan is een fietsmand wellicht ook een goede optie.

Bestel je afneembare fietstas via de webshop

Weet je al welke afneembare fietstas je wilt bestellen? In ieder geval krijg je je bestelling thuisbezorgd zonder verzendkosten wanneer je voor minimaal € 75,- bestelt. Heb je vragen over onze producten? Bel dan naar 06 -10 88 65 64. Wist je dat we ook op verschillende weekmarkten te vinden zijn? We zijn te vinden op verschillende markten in en rondom Eindhoven, maar in de zomer ook in het Zeeuwse Zoutelande. Heb je een bestelling gedaan en kun je eenvoudig naar een van onze marktkramen komen? Haal je bestelling hier dan gratis op!