Gratis verzending vanaf € 75,-

Zorg dat uw leven op rolletjes loopt en maak het leven leuker met onderstaande tips.

1. De belangrijkste, dus ik zal hier maar meteen mee beginnen. IRRITEER JE NIET AAN ANDEREN. Plaatst iemand iets op social media en ben jij het er niet mee eens. Niet jouw probleem! Staan er taalfouten in een advertentie? Niet jouw probleem. Lopen mensen moeilijk te doen in een winkel, lach en denk…Niet mijn probleem.
2. Wanneer je een vervelend klusje binnen 15 minuten kunt doen. Doe het dan meteen. Ja dames en heren niet uitstellen. Pomp je fietsbanden nu op. Een paar minuten werk en uren profijt. Met de Hoge Drukpomp VAN Icetoolz is dit trouwens een fluitje van een cent.
3. Combineer vervelende dingen met iets leuks. Heb je bijvoorbeeld een hekel om naar school of werk te fietsen. Luister dan ondertussen naar leuke muziek. Natuurlijk niet met oortjes in, veiligheid staat voorop. Monteer een GSM houder op je fietsstuur. We hebben de GSM houder van Mirage in de aanbieding voor maar 10,=. Wedden dat je sneller bent.
4. Zet zware dingen in huis, zoals de koelkast en een dekenkist, op wielen. Je kunt deze makkelijk verrijden wanneer je gaat schoonmaken. Dit voorkomt een hoop ergernis. We hebben diverse wielen op voorraad en er is volop keuze in maten.
5. Geef je handige buurman, buurvrouw, opa of oma die vaak klusjes voor je doet of je fiets repareert eens een bedankje. Onze tip; Geef een cadeaubon van Van den Berg Markthandel. Dit is heel erg leuk om te krijgen maar vooral ook heel leuk om te geven. Natuurlijk mag u hier voor bellen. tel;06 10 88 65 64. Wij maken er een mooi cadeautje van.
6. Gebruik wanneer je klust altijd A kwaliteit producten. Elvedes heeft de beste fietsonderdelen en Icetoolz heeft geweldig fietsgereedschap, Cyclon is het beste voor al het onderhoud van uw fiets. Bison lijm is gewoon de beste lijm. Niets is zo irritant dan alles 2x te moeten doen omdat je met rommel hebt gewerkt. Neem een kijkje bij onze producten en je zult zien dat A kwaliteit niet duur hoeft te zijn.
7. Koop een mooie grote fietstas. Fiets naar de markt en doe uw boodschappen heerlijk in de buitenlucht. Frisse lucht en beweging, daar knapt een mens van op. Een fietstas moet praktisch zijn maar het oog wil natuurlijk ook wat. New Looxs combineert stevigheid met schoonheid en zorgt dat u jarenlang plezier heeft van uw fietstas. Keuze genoeg bij onze tassen.
8. Lach meer. Lachen is altijd een goed idee. Daarom kan ik niet wachten tot wij weer op de markt staan. Altijd gezelligheid en lachen met onze klanten en onze collega’s. Dan loopt ons leven weer op rolletjes en dat maakt het leven leuker.