Vanaf 75 euro geen verzendkostenVoor 11.00 besteld, volgende dag verzonden

Gratis verzending vanaf €75,-

30 dagen retourrecht

Online of op de markt

Met CST banden weet je zeker dat je een product van hoge kwaliteit in huis haalt. Niet voor niets is dit merk al jarenlang enorm populair. Een groot voordeel aan fietsbanden van dit merk, is dat de banden breed toepasbaar zijn. Zo zijn er CST banden die geschikt zijn voor woon-werkverkeer, maar ook voor racefietsen en mountainbikes.

CST banden in verschillende soorten en maten

Wanneer je het assortiment van onze webshop bekijkt, zie je dat er verschillende soorten banden verkrijgbaar zijn. Zo hebben we een standaardband voor woon-werkverkeer. Ook is er een extra smalle band voor de racefiets verkrijgbaar. Speciaal voor mountainbikes hebben we CST banden met extra profiel in ons assortiment opgenomen.

Profiteer van snelle verzending van je CST banden

Wanneer je CST banden bestelt via onze webshop, profiteer je altijd van een snelle verzending. Kleine bestellingen heb je al binnen een of twee dagen binnen. Als je voor meer dan €75,- bestelt, is de verzending gratis. Ook is het mogelijk de banden bij ons op de markt te kopen. Wekelijks staan we namelijk op meerdere markten. Hier verkopen we alle producten en kun je jouw bestelling gratis afhalen. Wil je ons iets vragen? Neem dan contact op via 06 -10 88 65 64.

 

Andere bezoekers bekeken ook

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Van den Berg Markthandel

Lange voren 25a
5541 RS Reusel
T: 06 - 10 88 65 64
E:info@pvandenberg.nl