Gratis verzending vanaf € 75,-

CST banden van Van den Berg Markthandel zijn altijd van hoge kwaliteit. Daardoor zijn dit type banden zeer populair. Zij kunnen gebruikt worden op veel verschillende soorten fietsen. Je kunt dit type banden bijvoorbeeld gebruiken op racefietsen en mountainbikes, maar ook op gewone stadsfietsen.

✓ Gratis verzending vanaf €75,-

✓ 30 dagen retourrecht

✓ Te koop online of op de markt

CST banden in verschillende soorten en maten

In ons zeer brede assortiment vind je banden voor allerlei omstandigheden. Of je nu een geschikte fietsband zoekt voor woon-werkverkeer, of een extra smalle band die precies om de velg van je racefiets past. Ook vind je bij ons banden voor extra grip, die geschikt zijn voor op een mountainbike. Zo kun je veilig de weg op of zelfs het bos in. Ook zijn er banden in verschillende kleuren.

newlooxs-dubbelle-fietstas
newlooxs-enkele-fietstas

Krijg je CST banden snel in huis

Als je je CST banden eenvoudig online bestelt, heb je ze snel in huis. Heb je een kleine bestelling gedaan, dan heb je deze al binnen twee werkdagen in huis. Bestel je voor € 75,- of meer? Dan wordt je bestelling gratis verzonden. We staan ook wekelijks op meerdere markten, zodat je ook naar ons toe kunt komen om je banden aan te schaffen. Zo heb je de banden snel in huis en betaal je sowieso geen verzendkosten. Ook vind je hier alle andere onderdelen die je nodig hebt voor je fiets. Heb je nog vragen? Bel dan naar 06 -10 88 65 64.