Elvedes remkabel

Bekijk in de webshop

Gratis verzending vanaf €75,-

30 dagen retourrecht

Online of op de markt

Met een Elvedes remkabel haal je een product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in huis. Doordat de remkabel een lengte heeft van 1,70 meter, kun je de kabel precies zo lang maken als nodig is voor op jouw fiets. Je bestelt een Elvedes remkabel en al je andere fietsbenodigdheden gemakkelijk via de webshop van Van den Berg Markthandel.

Bestel een Elvedes remkabel en al je andere fietsbenodigdheden

Ga je een remsysteem toevoegen aan je fiets? Dan heb je naast een Elvedes remkabel ook remhendels en remblokken nodig. Ook deze bestel je via onze webshop. Wist je dat wij onze producten ook verkopen op verschillende lokale markten? Hier zijn wij te vinden:

  • Maandag: Veldhoven
  • Dinsdag: Zoutelande (alleen van juni tot september)
  • Donderdag: Valkenswaard
  • Vrijdag: Reusel
  • Zaterdag: Eindhoven

Zien we jou binnenkort terug op een van de markten waar we staan? Of bestel je toch liever via onze webshop? In beide gevallen zijn wij je graag van dienst.

Tips over het gebruik van een Elvedes remkabel

Wil je graag advies ontvangen over hoe je de remkabel het best gebruikt? Over welke producten je er het best bij kunt bestellen? Of wil je iets anders vragen? Neem in al deze gevallen gerust contact met ons op. Je bereikt ons door te bellen naar 06 -10 88 65 64.

 

Andere bezoekers bekeken ook

Neem contact op

Van den Berg Markthandel

Lange voren 25a
5541 RS Reusel
T: 06 - 10 88 65 64
E:info@pvandenberg.nl