Gratis verzending vanaf € 75,-

Fietsonderdelen webshop

Bekijk in de webshop

Tegenwoordig hoef je voor fietsonderdelen van de beste kwaliteit niet meer naar een fietsenwinkel toe, maar bestel je deze gewoon eenvoudig in de webshop van Van den Berg Markthandel. Behalve fietsonderdelen vind je ook diverse soorten gereedschap voor een lage prijs in onze uitgebreide webshop. Of je nu een nieuwe fietsmand, nieuwe binnen- of buitenbanden, remonderdelen of verlichting zoekt, bij ons vind je het allemaal. Profiteer van ons zeer uitgebreide assortiment.

✓ Gratis verzending vanaf €75,-

✓ 30 dagen retourrecht

✓ Te koop online of op de markt

Uitstekende fietsonderdelen vind je niet alleen in onze webshop

U kunt alle producten eenvoudig bestellen in onze webshop, maar voor persoonlijke service komt u langs op een van de weekmarkten waar wij te vinden zijn. Iedere week vind je ons in Reusel, Eindhoven, Veldhoven en Valkenswaard. Ga je op vakantie in Zeeland? In de zomer vind je ons ook op de markt in Zoutelande. Wij hebben jarenlange ervaring het leveren van hoogwaardige fietsproducten en een goede service. Het aanbod op de weekmarkten is hetzelfde als in onze webshop. Als je langskomt op de markt bespaar je ook nog eens verzendkosten!

newlooxs-dubbelle-fietstas
newlooxs-enkele-fietstas

Bestel je fietsonderdelen in onze webshop of kom langs op de markt

Zijn je binnenbanden of buitenbanden aan vervanging toe of wil je bagage kunnen meenemen in een fietstas of fietsmand? Bestel alles dat je nodig hebt in onze webshop of bezoek een markt waar je ons terugvindt. Bestel je voor € 75,- of meer in onze webshop? Dan betaal je geen verzendkosten. Ook heb je je bestelling snel in huis. Heb je meer informatie nodig? Dan bereik je ons door te bellen naar 06 -10 88 65 64 of kom gezellig langs op de markt.