Gratis verzending vanaf € 75,-

Fietsspiegel Mirage

Bekijk in de webshop

Een fietsspiegel van Mirage is altijd een aanrader. Gebruik je je fiets vooral voor woon-werkverkeer? Of doe je aan mountainbiken of wielrennen? In alle gevallen is een fietsspiegel van Mirage erg handig. Je fietst namelijk veel veiliger met zo’n spiegel. Dan zie je het achteropkomende verkeer namelijk veel sneller aankomen, zonder dat je je hoeft om te draaien. Zo breng je jezelf en anderen niet in gevaar. Hebben we je overtuigd om een fietsspiegel van Mirage te kopen? Dan verwelkomen we je graag in onze webshop of op een van de markten waar we wekelijks te vinden zijn.

✓ Gratis verzending vanaf €75,-

✓ 30 dagen retourrecht

✓ Te koop online of op de markt

Een fietsspiegel van Mirage is eenvoudig online of op de markt te koop

De fietsspiegels van Mirage zijn van een hoge kwaliteit. Het glas is onbreekbaar en de spiegels zijn eenvoudig te verstellen in elke hoek. Je kunt op twee manieren aan deze unieke spiegels komen. Je bestelt ze bijvoorbeeld eenvoudig online, waarbij je profiteert van een snelle levertijd. Maar je kunt ons ook bezoeken op een van de markten waar we te vinden zijn. Dit zijn de weekmarkten van Eindhoven, Reusel, Valkenswaard en Veldhoven. Ook vind je ons in de zomer op de markt in Zoutelande. Op onze marktkramen maak je kennis met al onze producten!

newlooxs-dubbelle-fietstas
newlooxs-enkele-fietstas

Vraag om meer informatie

Heb je behoefte aan meer informatie over onze Mirage fietsspiegels of onze andere producten? Bezoek dan een van de weekmarkten. Lukt dat niet? Bel ons dan gewoon even. Dat kan op het telefoonnummer 06 -10 88 65 64. Dan voorzien we je graag van de nodige informatie.