Gratis verzending vanaf € 75,-

New Looxs fietstas

Bekijk in de webshop

Een New Looxs fietstas is voor iedere fiets een echte aanwinst. Zo geeft zo’n mand een prachtige uitstraling en is een New Looxs fietstas ook erg handig in gebruik, bijvoorbeeld voor het doen van boodschappen. Met een fietstas weet je zeker dat je jouw boodschappen veilig vervoert. Het is ook veel handiger fietsen met een fietstas dan met een schoudertas of met een boodschappentas aan het stuur. Bij Van den Berg Markthandel vind je vele modellen van de New Looxs fietstas.

✓ Gratis verzending vanaf €75,-

✓ 30 dagen retourrecht

✓ Te koop online of op de markt

Kies een New Looxs fietstas uit het grote assortiment

Naar welke mooie fietstas gaat jouw voorkeur uit? Naar een zwarte waterafstotende, een fel blauwe of een tas met een bloemenprint? In ons assortiment vind je veel tassen van dit merk, waardoor er altijd een tas is die aan jouw wensen voldoet. En alle tassen, zoals afneembare fietstassen zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. Zo gaan ze extra lang mee.

newlooxs-dubbelle-fietstas
newlooxs-enkele-fietstas

Bestel online of koop uw fietstas op de markt

Wil je een New Looxs fietstas kopen? Deze kun je online bestellen via onze website of kopen op een van de gezellige markten waar wij wekelijks te vinden zijn. Zo staan wij iedere week op de markt in Reusel, Veldhoven, Eindhoven en Valkenswaard. In de zomer vind je ons zelfs op de markt in Zoutelande. Heb je vragen of wens je meer informatie te ontvangen? Dan bel je naar 06 -10 88 65 64.