Gratis verzending vanaf € 75,-

Schwalbe banden

Bekijk in de webshop

Schwalbe banden staan bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. In de fietswereld zijn deze banden erg geliefd. Ook niet vreemd, want dit merk biedt een gevarieerd aanbod aan binnen- en buitenbanden. Op zoek naar nieuwe banden voor jouw fiets? Dan zijn Schwalbe banden een uitstekende keuze. Buiten- en binnenbanden van Schwalbe vind je bij Van den Berg Markthandel online of op een van de weekmarkten.

✓ Gratis verzending vanaf €75,-

✓ 30 dagen retourrecht

✓ Te koop online of op de markt

Eenvoudig Schwalbe banden kopen voor jouw fiets bij de specialist

Banden van uitstekende kwaliteit? Dan zijn de binnenbanden en buitenbanden van Schwalbe zeker iets voor jou. Deze bestel je eenvoudig in onze webshop. Na een paar keer klikken, kun je de banden van jouw keuze al snel thuis verwachten. Wil je liever met eigen ogen aanschouwen of de banden geschikt zijn voor jouw fiets? Dat is ook mogelijk! Wekelijks zijn wij te vinden op de markt in Reusel, Veldhoven, Eindhoven en Valkenswaard. In de zomer staan wij zelfs wekelijks in Zoutelande. Op de markten hebben wij altijd het gehele assortiment aan Schwalbe binnenbanden en buitenbanden bij ons. Op welke markt mogen wij u verwelkomen?

newlooxs-dubbelle-fietstas
newlooxs-enkele-fietstas

Koop een binnen- of buitenband

Heb je een nieuwe binnenband of buitenband van Schwalbe nodig? Je vindt het gegarandeerd in ons grote assortiment. Heb je vragen over onze producten, maar ben je niet in de gelegenheid om ons op een van de weekmarkten te bezoeken? Dan neem je telefonisch contact met ons op door te bellen naar 06 -10 88 65 64. We vertellen je graag alles over de binnen- en buitenbanden van Schwalbe.